Hilthy

Hallo!

Ik ben Hilda,

gecertificeerd kindervoedingscoach en help gezinnen en organisaties zonder poespas, praktisch, en concreet de weg te vinden naar gezondere eetgewoonten en levensstijl.

Graag vertel ik wat meer over mezelf…

Ik ben Hilda van Lieshout, woonachtig in Amersfoort Vathorst. Als moeder van twee kinderen (13 en 22 jaar) weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om gezond eetgewoonten al op jonge leeftijd te stimuleren.

Ik zie in de toekomst een wereld die steeds sneller draait, waarin het hectischer is dan ooit. Ouders die het steeds drukker hebben, met steeds minder tijd en gaan voor gemak. Daarbij komt nog de uitdaging van het maken van de juiste keuzes in een zee van voedingsinformatie.

Ik geloof dat voeding de veroorzaker kan zijn van veel onderliggende problemen bij kinderen, zoals kieskeurig eetgedrag, overgewicht, eczeem en andere gezondheidskwesties. Maar als ouder en organisatie kun jij wel degelijk een verschil maken door de voeding aan te passen. Mijn missie is om ouders en organisaties hierbij te helpen met kennis en praktische tips die je nodig hebt om een kind gezond eetgedrag aan te leren.

Mijn eigen reis naar gezonde voeding begon al in mijn jeugd, toen mijn moeder me verwende met heerlijke, natuurlijke en gevarieerde gerechten. Naarmate ik ouder werd, groeide mijn liefde voor koken en het bereiden van verse maaltijden.

Mijn inzicht in de kracht van gezonde voeding op mijn gezondheid ontstond na een periode van ziekte, waarbij artsen geen antwoorden konden vinden op mijn vage klachten. Gelukkig leerde ik een orthomoleculaire arts kennen die me met voedingsadviezen en suppletie hielp mijn vitaliteit terug te vinden. Het was een openbaring om te ontdekken hoeveel impact voeding op onze gezondheid kan hebben.

Gesterkt door mijn eigen ervaring en tientallen jaren werk in de kinderopvang, waarin ik maar al te goed heb ondervonden hoe lastig het kan zijn om kinderen gezond eetgedrag aan te leren, besloot ik mijn passies voor jonge kinderen en natuurlijke voeding te bundelen. En juist daarom kan ik die ouders helpen die worstelen met deze uitdaging, door hen de kennis en praktische tips te bieden die ze nodig hebben om hun kinderen een gezonde start te geven.

In 2022 volgde ik de opleiding tot orthomoleculair kindervoedingscoach (Orthomoleculaire voeding streeft naar optimale niveaus van essentiële voedingsstoffen in het lichaam, wat de gezondheid en het functioneren ten goede komt) aan de Better Health Academie, en in 2023 richtte ik mijn eigen onderneming, HILTHY, op.

Bij Hilthy kunnen ouders en organisaties rekenen op een coach die zich betrokken voelt en met passie en plezier samenwerkt aan gezonde toekomst voor kinderen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen!

Liefs, Hilda
Kindervoedingscoach HILTHY

 

Als kindervoedingscoach ligt mijn focus op het begeleiden en adviseren van ouders en organisaties omtrent gezonde voeding, leefstijl en eetgewoonten voor kinderen. Ik ben geen arts en heb geen medische achtergrond: ik stel geen medische diagnose of schrijf geen medische adviezen.

Voeding en leefstijl spelen een belangrijke rol in gezondheid en mentale balans, wat een positieve impact kan geven. Toch is het altijd raadzaam om in geval van gezondheidsklachten en/of ziekte ook een huisarts te raadplegen.

Erkenning

Ik heb de opleiding tot Kindervoedingscoach gevolgd aan de Better Health Academy. Deze is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen KTNO en erkend door vakverenigingen BATC, MBOG en NVST.

       

Heb je vragen?

Stel ze gerust hier

Adres

Alkmaardermeer 25
3825 XD Amersfoort

Contact

0647562052
hilda@hilthy.nl