HilthyHallo!

Ik ben Hilda,

gecertificeerd kindervoedingscoach en help gezinnen en organisaties zonder poespas, praktisch, en concreet de weg te vinden naar gezondere eetgewoonten en levensstijl.

Graag vertel ik wat meer over mezelf…

Ik ben Hilda van Lieshout, woonachtig in Amersfoort Vathorst. Als moeder van twee kinderen (13 en 23 jaar) weet ik hoe belangrijk het is om gezond eetgewoonten al op jonge leeftijd te stimuleren. Door al jong gezond eetgedrag aan te leren, leg je de basis voor een gezond leven.

Mijn missie is om ouders en organisaties met jonge kinderen te begeleiden, zodat kinderen al op jonge leeftijd gezonde eetgewoontes aanleren. Eten is een leerproces, net zoals leren fietsen, en kinderen hebben hierbij de juiste ondersteuning nodig. Ik kijk samen naar een levenswijze die vol te houden is, waarbij we kijken naar haalbare veranderingen die passen in het dagelijks leven. En het belangrijkste: eten moet vooral leuk zijn!

Wat voeding voor effect kan hebben op gezondheid merkte ik zelf na een periode van ziekte, waarbij ik met de juiste voeding er uiteindelijk bovenop ben gekomen. Door mijn eigen ervaring en tientallen jaren werk in de kinderopvang, waarin ik heb ondervonden dat het best lastig kan zijn om kinderen gezond eetgedrag aan te leren, besloot ik mijn passies voor jonge kinderen en gezonde voeding te bundelen.

In 2022 volgde ik de opleiding tot orthomoleculair (dit houdt in dat ik kijk naar hoe je je kind kan voeden met de meest onbewerkte voeding) kindervoedingscoach  aan de Better Health Academie, en in 2023 richtte ik mijn eigen onderneming, HILTHY, op.

Ik ben een betrokken coach die met veel plezier (en een vleugje humor) samenwerkt en kijkt naar wat werkt voor jou. Ieder mens, organisatie en kind is immers anders.

Liefs, Hilda
Kindervoedingscoach HILTHY

 


Als kindervoedingscoach ligt mijn focus op het begeleiden en adviseren van ouders en organisaties omtrent gezonde voeding, leefstijl en eetgewoonten voor kinderen. Ik ben geen arts en heb geen medische achtergrond: ik stel geen medische diagnose of schrijf geen medische adviezen.

Voeding en leefstijl spelen een belangrijke rol in gezondheid en mentale balans, wat een positieve impact kan geven. Toch is het altijd raadzaam om in geval van gezondheidsklachten en/of ziekte ook een huisarts te raadplegen.


Erkenning

Ik heb de opleiding tot Kindervoedingscoach gevolgd aan de Better Health Academy. Deze is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen KTNO en erkend door vakverenigingen BATC, MBOG en NVST.

 

       

Heb je vragen?

Stel ze gerust hier

Adres

Alkmaardermeer 25
3825 XD Amersfoort

Contact

0647562052
hilda@hilthy.nl