Hilthy

Individueel consult

Individueel consult

Zeker herkenbaar, nietwaar? Als ouder word je dag vaak gevuld met hectiek en gemak gaat dan wel eens voor gezondheid. Soms ontbreekt het ook aan duidelijkheid over wat nu echt gezond is. Misschien maak je je wel eens zorgen over je kind, bijvoorbeeld door terugkerende eczeem of een kieskeurige eter. Dat is begrijpelijk, want de liefde voor je kind kent geen grenzen. Op zulke momenten kan het een uitdaging zijn om te weten wat te doen. Zou voeding een belangrijke rol spelen bij het terugkerende eczeem? Hoe wordt het weer gezellig aan tafel?

Hulpvraag

Als je behoefte hebt aan praktische, realistische en concrete hulp en inzichten, bied ik ondersteuning bij specifieke hulpvragen zoals bijvoorbeeld bij:

  • Gezonde eetgewoonten: advies voor het bevorderen van gezonde eetgewoonten.
  • Vaste voedselintroductie: advies bij de overgang naar vast voedsel en het kiezen van geschikte voedingsmiddelen voor je baby.
  • Gezinsmaaltijden: advies over het samenstellen van gezonde en voedzame gezinsmaaltijden.
  • Kieskeurig eetgedrag: advies over hoe je je kind kunt leren eten.
  • Gezonde tussendoortjes: ideeën en suggesties voor gezonde en lekkere tussendoortjes.
  • Je kind heeft eczeem: advies om het eczeem tegen te gaan.

Een individueel consult ziet er als volgt uit;

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek waarin we uitgebreid vragen en behoeften van je kind en eventueel gezin bespreken. Dit geeft mij inzicht in jouw situatie en zo kan ik op maat gemaakt advies geven dat specifiek gericht is op de hulpvraag die je hebt.

Het kan zijn dat je na 1 consult al voldoende geholpen bent, soms zijn er meerdere nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Tijdens de intake kijken we samen wat nodig is.

Persoonlijk voedings- en leefstijladvies

Op basis van het intakegesprek zal ik je voorzien van persoonlijk voedings- en leefstijladvies.
Deze bestaan uit praktische tips en richtlijnen om je te helpen bewustere keuzes te maken.
Mijn doel is om jou te voorzien van de nodige informatie en inzichten op het gebied van voeding, zodat je zelfverzekerd en bewust keuzes kunt maken voor de gezondheid van je kind en het gezin.

Neem contact op