HilthyIndividueel consult

Individueel consult

Zeker herkenbaar, nietwaar? Als ouder word je dag vaak gevuld met hectiek en gemak gaat dan wel eens voor gezondheid. Soms ontbreekt het ook aan duidelijkheid over wat nu echt gezond is. Misschien maak je je wel eens zorgen over je kind, bijvoorbeeld door terugkerende eczeem of een kieskeurige eter. Dat is begrijpelijk, want de liefde voor je kind kent geen grenzen. Op zulke momenten kan het een uitdaging zijn om te weten wat te doen. Zou voeding een belangrijke rol spelen bij het terugkerende eczeem? Hoe wordt het weer gezellig aan tafel?

Hulpvraag

Als je behoefte hebt aan praktische, realistische en concrete hulp en inzichten, bied ik ondersteuning bij specifieke hulpvragen zoals bijvoorbeeld bij:

  • Gezonde eetgewoonten: advies voor het bevorderen van gezonde eetgewoonten.
  • Vaste voedselintroductie: advies bij de overgang naar vast voedsel en het kiezen van geschikte voedingsmiddelen voor je baby.
  • Gezinsmaaltijden: advies over het samenstellen van gezonde en voedzame gezinsmaaltijden.
  • Kieskeurig eetgedrag: advies over hoe je je kind kunt leren eten.
  • Gezonde tussendoortjes: ideeën en suggesties voor gezonde en lekkere tussendoortjes.
  • Je kind heeft eczeem: advies om het eczeem tegen te gaan.

Wil je meer weten over mijn aanpak als kindervoedingscoach? Onder het kopje ‘Hoe ga ik te werk’ vind je de stappen die ik volg om jouw specifieke hulpvragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Neem een kijkje om te zien hoe ik te werk ga en hoe ik jou en je kind kan helpen!

Neem contact op