HilthyWorkshop voor moeders

Workshop voor moeders

Workshop samen met vriendinnen of andere moeders

Ik weet dat het een uitdaging kan zijn om je kind gezond te laten eten, bijvoorbeeld wanneer je kind een kieskeurige eter is (dat gekke gedrag aan tafel zoals bijvoorbeeld het weigeren om te eten wat veel frustraties en ongezelligheid oplevert) of je niet goed weet wat je kind precies nodig heeft wat betreft voeding. Daarom heb ik een workshop ontwikkeld die niet alleen leuk en leerzaam is om samen met vriendinnen of andere moeders te volgen, maar die ook echt de diepte ingaat.

In mijn workshop duiken we in de achtergronden van eetgedrag bij kinderen: waarom zijn ze soms zo kieskeurig, hoe kan je hier het beste mee omgaan en hoe leer je je kind eten?  Je leert je kind beter begrijpen en ermee om gaan zodat je er weer meer rust en gezelligheid rondom eten ontstaat. Tevens deel ik praktische tips om eten leuker te maken en leg ik uit welke voedingsstoffen essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van je kind.

De workshop wordt georganiseerd bij één van de deelnemers thuis, wat zorgt voor een ontspannen en vertrouwde omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Ben je geïnteresseerd in gezond eetgedrag bij je kind en wil je dit samen met anderen doen? Neem dan contact met mij op.

$35,- pp (minimaal 5 moeders)

 

Neem contact op