HilthyWorkshop voor moeders

Workshop samen met vriendinnen of andere moeders

Ik weet dat het een uitdaging kan zijn om je kind gezond te laten eten, bijvoorbeeld wanneer je kind een kieskeurige eter is of je niet goed weet wat je kind precies nodig heeft wat betreft voeding. Daarom heb ik een workshop ontwikkeld die niet alleen leuk en leerzaam is om samen met vriendinnen of andere moeders te volgen, maar die ook echt de diepte ingaat over hoe je gezond eten leuker en makkelijker kan maken.

In mijn workshop duiken we in de achtergronden van eetgedrag bij kinderen: waarom zijn ze soms zo kieskeurig en hoe kan je hier het beste mee omgaan? Ik deel praktische tips om eten leuker te maken en leg uit welke voedingsstoffen essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van je kind. Ook het onderwerp suiker in kindervoeding komt aan bod.

Wat deze workshop uniek maakt, is dat jij en je groepje de kans krijgen om zelf een onderwerp aan  te dragen die jullie graag aangestipt willen zien. Ik heb een vast programma waarin een klein stukje ruimte is voor een zelf uitgekozen onderwerp. Heb je specifieke vragen of uitdagingen rondom de voeding van je kind? Laat het mij weten, zodat ik kan kijken of dit onderwerp kan worden opgenomen in onze sessie.

De workshop wordt georganiseerd bij één van de deelnemers thuis, wat zorgt voor een ontspannen en vertrouwde omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Ben je geïnteresseerd in gezond eetgedrag bij je kind en wil je dit samen met anderen doen? Neem dan contact met mij op.